Pirmadienį „Betsafe-LKL“ išdalinti visi bilietai į atkrintamąsias. Lemiamoje kovoje dėl 8 vietos Kėdainių krepšininkai (14-19) namuose 91:81 (17:24, 25:18, 23:20, 26:19) palaužė „Šiaulius“ (13-20).

Kėdainiškiai ketvirtfinalyje susitiks su reguliaraus sezono nugalėtoju Kauno „Žalgiriu“.

„Galiu kol kas vertinti tik šias rungtynes, bet ne sezoną, nes mums jis dar nesibaigė. Pasiekėme daugiausia pergalių sezone Kėdainių klubo istorijoje, tai komandinis dalykas.

Patekimas į atkrintamąsias vainikuoja šio klubo darbą. Daug buvo skeptikų dėl mūsų jaunos ekipos, dabar mes tik džiaugiamės jaunais žaidėjais“, – teigė strategas Gediminas Petrauskas, patvirtinęs, kad atkrintamosiose nežais nei traumuotas ekipos lyderis Artūras Žagaras, nei Justinas Marcinkevičius.

„Bent šie žaidėjai, kurie užbaigė reguliarųjį sezoną, būtų sveiki“, – pridūrė G. Petrauskas.

Komentatoriui Vaidui Čeponiui klausiant apie tikslus atkrintamosiose, strategas neleido užbaigti klausimo.

„Vaidai, leisk man pasidžiaugti šiuo vakaru ir pergale. Atvirai sakau, negalvoju šiandien apie „Žalgirį“ ir šianankt visiškai apie tai nemąstysiu“, – linksmai dėstė G. Petrauskas.

Ar klubo vienas vadovų Jonas Mačiulis pirmadienį vakare rengs šventinį vakarą, strategas negalėjo atskleisti.

„Nesakysiu, ne spaudai“, – juokėsi G. Petrauskas.

Gediminas Petrauskas

Visos LKL atkrintamųjų poros:

Kauno „Žalgiris“ (1) – Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (8)

Alytaus „Wolves“ (3) – Jonavos „Cbet“ (6)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją