Prie tėvynėje pasiektos pergalės 81:67 A. Gudaitis prisidėjo tik 4 taškais ir 1 perimtu kamuoliu.

Kita vertus, „Žalgirio“ arenoje jis ir težaidė tik 9 minutes – trumpiausiai šiame Eurolygos sezone.

Nors per prabėgusius mėnesius surengė keletą ryškių individualių pasirodymų, 29-erių 208 cm ūgio krepšininkas Atėnų ekipoje tenkinasi atsarginio vaidmeniu, kuriuo, panašu, nėra patenkintas.

„Dabar nenorėčiau komentuoti šito klausimo. Yra kaip yra, treneriams matyti“, – pasiteiravus apie adaptaciją naujame klube, nukirto A. Gudaitis.

Plačiau jis kalbėjo apie rungtynes, kurios iš žemiausios Eurolygos turnyro lentelės lentynos dar neseniai išsiropštusiam PAO trečią kartą iš eilės baigėsi pergalingai.

„Galbūt „Žalgiriui“ šiandien nekrito metimai, ypač pirmoje pusėje. O mes buvome tikrai gerai nusiteikę, tą nuo pat pradžių ir parodėme. Gal dėl to varžovams buvo lengvas šokas.

Kai jie trečiame kėlinyje pabandė grįžti į kovą, nepanikavome, supratome, kur esame ir su kuo žaidžiame. Tikrai nesitikėjome, kad mums ta pergalė bus lengvai atiduota. Užtat visada smagu laimėti grįžus į Lietuvą“, – sakė aukštaūgis, kuriam dėl nugaros skausmų kelionėje namo kompanijos nepalaikė kitas „Panathinaikos“ legionierius iš Lietuvos Marius Grigonis.

Klaipėdiečiui niežti nagus pačiam daugiau prisidėti prie komandos rezultatų veikiausiai ir dėl to, jog krepšininkas teigia jau seniai nebuvęs taip gerai pasiruošęs.

Praėjusią vasarą jis nepriėmė Kazio Maksvyčio kvietimo į Lietuvos rinktinę, nes turėjo kitokių tikslų.

„Norėjau šį sezoną pradėti visiškai sveikas, taip ir pavyko, užtat dabar jaučiuosi puikiai. Ir aš tikrai norėčiau ateinančią vasarą atstovauti rinktinei – aišku, jeigu būsiu reikalingas“, – patikino patyręs žaidėjas, Lietuvos garbę kol kas gynęs tik viename didžiajame turnyre – 2017 metų Europos čempionate.

Primename, kad kitais metais Lietuvos rinktinės laukia pasaulio čempionatas, į kurį komanda jau yra patekusi.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)