„Manau, kad žaidėme labai solidžiai. Pirmąją rungtynių dalį galima apibūdinti kaip kone tobulą – viena klaida, labai geri sprendimai. Trečią kėlinį buvome tipiška „Barca“ – išėjome ir praradome koncentraciją.

Tačiau apskritai esame labai laimingi, jaučiame, kad turine solidžią komandą. Radome geras išeitis eigoje. Manau, kad mūsų aukštaūgiai atliko gerą darbą baudos aikštelėje. Žaidėme išties paprastą krepšinį, o tai svarbiausias dalykas šiame etape – žaisti paprastai“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Nikolos Mirotičius vedama „Barcelona“ antrą kartą išsiveržė į priekį Eurolygos ketvirtfinalio serijoje su Miuncheno „Bayern“ (2-1). Trečiadienį Š. Jasikevičiaus treniruojama komanda išvykoje laimėjo 75:66.

„Visuomet sakiau, kad tai – apie mano komandos draugus. Tai – komandos pastangos. Raktas į pergalę buvo rungtynių pradžia, mūsų nusiteikimas ir fiziška kova. Reikia pagirti gynybą pirmoj dalyje, neleidome varžovams žaisti taip, kaip jie žaidė antrose rungtynėse Barselonoje.

Puikios komandos rungtynės, bet darbas dar nebaigtas. Žinome, kad nebus lengva, bet pamėginsime viską užbaigti penktadienį“, – sakė 25 taškus nugalėtojams pelnęs N. Mirotičius.

Savo ruožtu „Bayern“ strategas Andrea Trinchieri pripažino, kad „Barca“ nusipelnė pergalės trečiadienį.

„Mūsų kalnas, į kurį kopiame, virto Everestu, tačiau labai vertinu du paskutinius kėlinius. Manėme, kad galime sugrįžti, išnaudoti momentą, kai iš krašto tritaškį metė Vladimiras Lučičius, tačiau metimas nebuvo taiklus. Nesu nusivylęs, nes būtent to ir tikėjausi šiose rungtynėse.

Tiesa, norėjau matyti geresnę pirmąją rungtynių dalį, tačiau nepamačiau. Nepataikėme daug tritaškių. 4 iš 24 nėra tas skaičius, kokio reikia prieš aukštesnį varžovą. Taip laimėti beveik neįmanoma. Tačiau mes kovojome ir laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, o serija vis dar tęsiasi“, – sakė jis.

„Barca“ ir „Bayern“ dar kartą ginklus surems penktadienį Miunchene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją