Priminsime, kad Ž. Skučas daugiausiai konfliktavo su „Ryto“ aukštaūgiu Martynu Echodu. Įpykęs sostinės ekipos treneris Dainius Adomaitis reikalavo, kad teisėjai diskvalifikuotų varžovų puolėją.

„Rytas“ tose rungtynėse šventė pergalę 89:82, o Ž. Skučo pasirodymas truko neilgai. Puolėjas dėl 5 pražangų aikštėje išbuvo tik 12 min. ir per jas pelnė 6 taškus bei atkovojo 2 kamuolius.

Pirmadienį Ž. Skučas savo „Instagram“ paskyroje atsiprašė „Pieno žvaigždžių“ komandos sirgalių:

„Gaila, bet praleista labai puiki proga užklupti varžovus nepasiruošusius. Kaip visada, gal kitą kartą. Dėl visų kitų emocijų, tai tik emocijos ir tikrai neperdėtos, gal daugiau kaip tik užgožtos.

Norėčiau atsiprašyti Pasvalio fanų, nes gaudamas greitas ir nereikalingas pražangas pasitraukiau iš kovos ankščiau laiko, nors buvo galima tikrai kovoti dėl pergalės. Dalinai pasidaviau provokacijoms ir „lipimui ant galvos“.

Galiu nebekalbėti su teisėjais (nes manau, kad jų situacija dar labiau psichologiškai sudėtingesnė nei mano), galiu mažiau rizikuoti gynyboje, bet atsitvėrimas kovoje dėl kamuolio visada išliks vienas svarbiausių elementų krepšinyje.

Iki šiol šį sezoną stengiausi kovoti 50 procentų savo galimybių ir sekėsi geriau nei visada, tad vėl grįžtu į savo ramybės būseną ir ruošiamės rungtynėms su „Lietkabeliu“. Kad ir kaip būtų gaila buvusios komandos ir jų dabartinės situacijos, bet tai įneš dar daugiau chaoso rungtynėse.

Tai vistiek yra ketverto komanda ir laimėsime prieš ją tik žaisdami vieningai ir komandiškai, ko šiek tiek pritrūko praėjusių rungtynių antroje pusėje. Laukiame bet kokio jūsų palaikymo, jo niekada nebus nei per mažai nei per daug. Visada dėkui kiekvienam atskirai, kuris ateina į mūsų jaukią areną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)