26-erių metų 198 cm ūgio krašto puolėjas atstovavo Marijampolės „Sūduvai-Mantingai”, kurios gretose sužaidė 45 rungtynes ir pelnydavo po 12,8 taško, atkovodavo po 5,6 kamuolio ir atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo (3 vieta NKL), rinkdamas po 15,8 naudingumo balo.

Su krepšininku pasirašyta trejų metų sutartis pagal formulę „1+1+1”.

„Kaip ir praėjusiame sezone, įdėmiai sekame žemesnės Lietuvos lygos čempionatą ir siekiame pasirašyti sutartis su labiausiai patobulėjusiais krepšininkais. Aurimas buvo vienas stabiliausių puolimo lyderių viso sezono metu, taip pat pasižymi geromis kovotojo savybėmis, kurios šiuolaikiniame krepšinyje labai svarbios. Tai, kad jis tapo naudingiausiu NKL finalo ketverto, yra aiškus signalas, kad krepšininkas jau pribrendo debiutuoti LKL pirmenybėse. Mes neatsisakome savo vizijos, todėl su sportininku pasirašėme ilgalaikę sutartį”, – apie naujoką kalbėjo klubo direktorius Mindaugas Žukauskas.

Iki šiol per savo karjerą A.Urbonas žaidė tik NKL lygoje. Keturis sezonus jis praleido Jonavoje, du metus žaidė „Palangoje”, po vieną – „Mažeikiuose” ir „Sūduvoje-Mantingoje”.

Savaitės viduryje pasirašę sutartį su į komandą sugrįžusiu Akeemu Wrightu, „Šiauliai” užpildė lengvojo krašto puolėjo poziciją. Pasak klubo vadovo, dabar bus aktyviai ieškoma pastiprinimo gynėjų grandžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)