Antrajame pusfinalyje susitiko „Arotena Oaks“ ir „Royal Decors“ ekipos. Pergalę 64:56 (21:14, 11:12, 16:15, 16:15) iškovojo labiau patyrę „Arotena Oaks“.

Likus žaisti apie minutę „Arotena Oaks“ pirmavo tik 57:56, bet Julius Jucikas pelnė dvitaškį su pražanga (60:56), „Royal Decors“ rezultatyviu išpuoliu neatsakė, o veteranų pergalę įtvirtino Darius Tarvydas.

Žaidžiančiojo trenerio Rolando Alijevo treniruojama komanda finale susitiks su VDU krepšininkais, kurie pirmajame pusfinalyje 68:63 eliminavo SYNKARB.

Turnyro finalas bus žaidžiamas trečiadienį 18 val. Čempionams atiteks 13 tūkst. eurų piniginis prizas.

Pusfinalyje „Arotena Oaks“ ekipą į priekį vedė 15 taškų pelnęs ir 8 kamuolius atkovojęs D. Tarvydas. 13 taškų pridėjo J. Jucikas, po 9 – R. Alijevas, Eividas Mološčiakas ir Simas Jasaitis.

Pralaimėtojų neišgelbėjo Arminas Urbutis, pelnęs 18 taškų.

Rungtynės nesusiklostė „Royal Decors“ lyderiams Arnui Veličkai bei Lukui Uleckui. Pirmasis pelnė 8 taškus (1/6 dvit., 1/6 trit., 3/6 baud.), o antrasis – 11 taškų (4/6 dvit., 1/9 trit.).

Šiose rungtynėse po vienerių rungtynių diskvalifikacijos sugrįžo Darjušas Lavrinovičius. Sankcijos buvo skirtos už akistatoje su VDU Adomui Drungilui atliktą tyčinį smūgį alkūne.

Finale vėl VDU ir A. Drungilą sutiksiantis Darjušas pelnė 4 taškus, o jo brolis Kšištofas – 2.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)