V. Chomičiui už pernelyg emocingą reakciją į teisėjų sprendimus ketvirtame kėlinyje buvo skirtos dvi techninės pražangos ir lietuvis buvo išvytas iš aikštės, o jo auklėtiniai po dramatiškos kovos rezultatu 84:85 (25:26, 16:19, 17:18, 26:22) nusileido „University“ ekipai ir patyrė pirmą pralaimėjimą BBL čempionate.

Po dvikovos vykusioje spaudos konferencijoje V. Chomičius kalbėjo beveik vien tik apie teisėjų darbą ir atvirai piktinosi, kaip tokiems arbitrams apskritai leidžiama dirbti.

„Šias rungtynes buvo galima lengvai laimėti, bet nežinau... Aš niekada nemėgstu kalbėti apie teisėjavimą, tačiau jis toks neturėtų būti. Žmonės, kurie nemoka kažko daryti, turi to ir nedaryti. Pavyzdžiui, aš nesu profesorius, tai ir neužsiimu fizika. Krepšinyje esu jau 38-erius metus, bet, kad aikštelėje vyktų tokie dalykai, dar neteko matyti.Ir kokia nauda estams iš tokios pergalės? Išvažiuos jie iš Talino ir pralaimės apie 30 taškų mums“, - buvo įsitikinęs V. Chomičius.

„Reikėjo man kažką daryti. Gerai, kad viskas išėjo normaliai ir mano žaidėjai grįžo į žaidimą. Sutinku, kad man davė techninę pražangą, bet kam tada dar kažką sugalvoti? Reikia ir išvaryti? Tada visą komandą galėjo išvaryti“, - tęsė jis.

Paklaustas, kuo „Triumf“ klubui yra naudingos BBL pirmenybės, V. Chomičius trumpai atkirto, kad tuo, jog galima pasisemti tokių emocijų ir įgyti patirties.

Vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip V. Chomičius krenta ant žemės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)