Trečiadienį jo auklėtiniai „Lietuvos ryto“ arenoje nepasipriešino nuo pirmų minučių madas aikštėje diktavusiems šeimininkams ir pralaimėjo pirmąsias Europos taurės varžybų E grupės rungtynes 65:92.

„Vilniečiai buvo verti pergalės. Kaip ir tikėjomės, šiandien jie mus apšaudė tritaškiais, nesustabdėme jų žaidimo du prieš du. O patys dažnai klydome ir neprisitaikėme prie agresyvios gynybos. Vienintelis pliusas tas, kad laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių (38:27 – DELFI).

Mūsų laukia dar daug darbo, ir gaišti laiko negalime. Tikiuosi, namuose žaisime geriau ir pasieksime revanšą“, – po rungtynių kalbėjo D. Vujoševičius.

Vis dėlto trenerio optimizmas bent kol kas atrodo neturintis pagrindo: kone nuo nulio šią vasarą sulipdytos jaunatviškos komandos priešakyje veikiausiai laukia ne keli mėnesiai, o keleri metai juodo darbo.

Sprendžiant iš pirmos akistatos, „Lietuvos ryto“ krepšininkai lapkritį Serbijos sostinę turės palikti nuleistomis galvomis nebent tuo atveju, jei leisis sutrikdomi triukšmingos vietos publikos ar atmestinai pasižiūrės į kartą jau sutriuškintą varžovą.

Bent jau dėl komandos nusiteikimo Europos taurės varžybų starte jos treneris Virginijus Šeškus neturėjo jokių priekaištų.

„Visada sakydavau žaidėjams: jums gali nesisekti, bet turite atiduoti širdį. Vyrai – šaunuoliai. Nė apie vieną negaliu pasakyti, kad jis nesistengė“, – trumpai rungtynes apžvelgė „Lietuvos ryto“ vairininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)