Įsismaginę ir praktiškai nesustabdomais tapę „Anadolu Efes“ krepšininkai šį kartą iš kelio nušlavė Tel Avivo „Maccabi“ (11/17) ir tai padarė išvykoje – 90:66 (22:17, 25:14, 24:16, 19:19).

Rungtynėse, kurios Eurolygoje tapo jubiliejinėmis – 200-osiomis – „Maccabi” treneriui Ioanniui Sfairopoului, „Anadolu Efes“ tolo pamažu, tačiau itin užtikrintai.

Po pirmo kėlinio komandas skyrė 5, po antro – 16, o po trečio – 24 taškai.

Rezultatyviausi „Anadolu Efes“ gretose buvo po 15 taškų pelnę Vasilije Micičius ir Shane'as Larkinas. Po 10 taškų pridėjo Krunoslavas Simonas ir Tiboras Pleissas.

Svečiai pataikė 54 proc. (14/26) tritaškių metimų.


„Maccabi“ 15 taškų surinko Scottie Wilbekinas, 14 – Ante Žižičius, 10 – Tyleris Dorsey.

"Anadolu Efes" pergalių serija Eurolygoje

Su „Maccabi“ kitą savaitę – kovo 25-ąją – atsakomąsias rungtynes namie žais Kauno „Žalgiris“. Tiesa, dar prieš tai – šį ketvirtadienį (kovo 18-ąją) – „Žalgiris“ išvykoje susirems su Stambulo „Fenerbahče“. Norint išsaugoti realias galimybes pasigrumti dėl vietos kitame etape „Žalgiriui“ būtina pasiekti pergalę.

Praėjusią savaitę žalgiriečiai jau viešėjo Stambule ir buvo nesvetingai priimti būtent „Anadolu Efes“ ekipos, kuriai pralaimėjo 62:89.

Turnyro lentelė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)