Didžiąją mačo dalį pirmavę aikštės šeimininkai iškovojo pergalę 77:69 (22:15, 21:21, 15:14, 19:19).

Tai buvo ketvirtoji iš eilės „Anadolu Efes“ pergalė ir aštuntas laimėtas mačas per paskutines devyneruas rungtynes.

Tiek „Anadolu Efes“, tiek ir „Olympiakos“ jau turi kelialapius į kitą Eurolygos etapą, o Turkijos komanda vis dar bando pakilti į aukštesnę poziciją nei šiuo metu užimama 6-oji.

Po šios pergalės turkai pasivijo tiek pat laimėjimų turinčias Stambulo „Fenerbahče“ ir Atėnų „Panathinaikos“ komandas, tačiau jos yra sužaidusios rungtynėmis mažiau. Be to, „Anadolu Efes“ taškų santykis prastesnis su abiem ekipomis, todėl pakilti į aukštesnę poziciją turkai galės tik tuo atveju, jei po paskutinio reguliariojo sezono turo turės daugiau pergalių už savo oponentus.

„Olympiakos“ ekipa šiuo metu Eurolygoje yra trečia.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose šį kartą žaidė Thomas Heurtelis, pelnęs 18 taškų ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus. Tyleris Honeycuttas pelnė 11 taškų, sugriebė tiek pat atšokusių kamuolių ir surinko 25 naudingumo balus.

Pralaimėjusiems Georgios Printezis pelnė 16 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir surinko 9 naudingumo balus.

„Anadolu Efes“: Thomas Heurtelis 18, Tyleris Honeycuttas 11 (11 atk. kam.), Brandonas Paulas 11, Bryantas Dunstonas 11 taškų.

„Olympiakos“: Georgios Printezis 16 (9 atk. kam.), Vassilis Spanoulis 11, Ioannis Papapetrou 8, Dimitrios Agravanis 7 taškai.

Turnyro lentelė

Eurolygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)