Turkijos čempionate „Anadolu Efes“ 83:98 neprilygo Mindaugo Kuzminsko vedamai Izmiro „Pinar Karšiyaka“ ekipai ir nukrito į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą, o po šių rungtynių Willas Clyburnas ir Shane'as Larkinas atsisakė su komanda grįžti į Stambulą.

Pasak pranešimų, „Anadolu Efes“ po pralaimėjimo nespėjo į skrydį, todėl į Stambulą turėjo vykti autobusu. Tuo nepatenkinti W. Clyburnas ir Sh. Larkinas sukonfliktavo su klubo vadovybe ir atsisakę lipti į autobusą pasiliko Izmire.

Sh. Larkinas jau anksčiau rodė nepasitenkinimą Stambulo komanda bei viešai priekaištavo treneriui Erginui Atamanui dėl nepakankamo žaidimo laiko.


W. Clyburnas paskutiniosiose Eurolygos rungtynėse su Stambulo „Fenerbahče“ turėjo konfliktą su varžovų komandos atsarginių suoleliu, o treneris E. Atamanas net nesulaukęs šių rungtynių pabaigos išėjo į rūbinę.

W. Clyburnas su varžovais konfliktavo ir Izmire.

E. Atamano sutartis su klubu baigia galioti po šio sezono – turkas aktyviai siejamas su Atėnų „Panathinaikos“. Spėjama, kad Stambule po sezono neliks ir W. Clyburno bei Sh. Larkino.

W. Clyburnas yra trečias rezultatyviausias Eurolygos krepšininkas. Per mačą jis vidutiniškai įmeta po 16,9 taško ir atkovoja po 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Sh. Larkinas šį sezoną Eurolygoje per susitikimą vidutiniškai pelno po 11,9 taško bei atlieka po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją