Rimo Kurtinaičio auklėtiniai išvykoje 88:78 (23:18, 22:20, 21:19, 22:21) įveikė Prienų „Labas GAS“ (2-19).

Intriga rungtynėse išsilaikė iki finišo teisiosios – ketvirtojo kėlinio viduryje dėl išnaudoto pražangų limito žaisti jau negalėjo Tauras Jogėla ir Eigirdas Žukauskas, o „Wolves“ pirmavo 79:74. Svečių įtampą kiek numušė lengvai įveiktas šeimininkų spaudimas ir nesudėtingas Marcoso Delios dėjimas.

Likus minutei skirtumas tarp komandų buvo dviženklis, o svečiams brangiai neatsiėjo ir greitoje atakoje nepavykęs Regimanto Minioto dėjimas.

„Wolves“ šiame mače neturėjo Jeffery Tayloro ir Vitalijaus Kozio, Prienų klubui nepadėjo Shaquille’as Keithas. Komandos nespėjo atsivežti ir savo naujokų – į Alytų atvykti turi amerikietis Rashardas Kelly, o prie „Labas GAS“ prisijungs britas Jordanas Williamsas.

Abi komandos varžėsi dėl antrosios pergalės paeiliui – tiek „Labas GAS“, tiek „Wolves“ pasitiko Karaliaus Mindaugo taurės („Citadele KMT“) ir rinktinių pertrauką parklupdydami varžovus.

Po šios pergalės „Wolves“ pavijo antrąją vietą lygoje užimantį Vilniaus „Rytą“ (15-5), prieniškiai išlieka lygos autsaideriais.

„Labas GAS“: Darius Tarvydas 25 (3/7 tritaškių, 5 atk. kam.), Dominykas Domarkas 11 (4/4 dvitaškių), Tauras Jogėla ir Giedrius Bergaudas (5 atk. kam.) po 8 taškus.

„Wolves“: Ahmadas Caveras 18 (4 atk. kam., 9 rez. perd., 4 klaidos, 4 per. kam.), Ericas Buckneris 17 (7/9 dvitaškių), Adas Juškevičius 13 (3/7 tritaškių), Mindaugas Lukauskis ir Kristupas Žemaitis (5 rez. perd.) po 9, Marcosas Delia 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją