Konfliktas kilo trečio kėlinio pradžioje, kuomet „Dzūkija“ atsiliko 54:69.

Po nesėkmingos svečių atakos Mindaugas Sušinskas patapšnojo kamuolį praradusiam L. Ballui, o amerikietis „Dzūkijos“ krepšininkui atsakė smūgiu į veidą.

Tuomet jau M. Sušinskas ketino trenkti L. Ballui atgal, tačiau amerikiečiui pavyko smūgio išvengti.

Abu krepšininkai susikibo, į konfliktą įsitraukė abiejų komandų žaidėjai. Po keliasdešimt sekundžių chaoso teisėjams pavyko išskirti komandų žaidėjus, o abu peštukai – L. Ballas ir M. Sušinskas – pašalinti iš aikštės.

„Dzūkija“ šį mačą laimėjo 124:114.

Visų rungtynių įrašas:

Incidentas kilo ir praėjusią savaitę, kai LaVaro Ballo šiemet įkurtos Jaunimo krepšinio asociacijos (JBA) jungtinė komanda susitiko su Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančiais „Sintek-Jonava“ krepšininkais.

Dvikovai pasibaigus ir krepšininkams atsiimant naudingiausių dvikovos žaidėjų prizus bei pozuojant bendrai nuotraukai, kažkas iš publikos į amerikiečių pusę metė šokoladuką, kuris pataikė vienam žaidėjui į galvą.

Krepšininkai šoko žiūrovų link ieškoti kaltininko, juos raminti ėmė aplinkiniai. Į rimtesnį susistumdymą incidentas neperaugo. Tą mačą 144:140 (42:34, 31:27, 32:37, 39:42) laimėjo šeimininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)