„Prieš rungtynes buvo kalbų, kad „Šiauliai“ užsispyrė ir nenukelia rungtynių. Mes nesame tokie galingi, kad galėtume vadovauti visai lygai. Kiek žinau, rungtynes galima nukelti, jei nėra salės arba dėl epidemijos. Šiandien to nebuvo. Prieniškiai turi mažai žaidėjų? Įregistruoti galima tikrai ne 9 krepšininkus.

Jie sako, kad pavargę? „Šiauliai“ tarptautiniuose turnyruose žaidė 16-a metų iš eilės ir nė karto nebuvo atidėtos rungtynės. Kartą pasiguodėme dabartiniam klubo garbės prezidentui Algimantui Mikšiui, kad po kelionės labai sunku žaisti. „Sunku? Tada sėdėkite namuose, nedejuokite ir nebandykite savo problemų užkrauti kitiems“, - tokį išgirdome atsakymą. Vis tik turiu pagirti prieniškius – jie žaidė labai kovingai“, - po rungtynių sakė klubo direktorius Adomas Klimavičius.

„Šiauliai“ strategas A. Sireika irgi gyrė prieniškius už tokiomis aplinkybėmis parodytą kovingumą ir pavadino tai tikruoju sporto grožiu.

„Norisi, kad žaidėjai suprastų viena – krepšinyje visada reikia ieškoti išeities. Šiandien labai patiko Rashauno, Mindaugo, Denzelio – visų vyrų charakteris. Taip, ne viskas klojosi sklandžiai, bet patiko kovingumas, parodytas charakteris.

Rashaunas mačo pradžioje kiek blaškėsi, bet lemiamu momentu rungtyniavo labai užtikrinai. Džiugina tai, kad komandoje yra nemažai žaidėjų, kuriems skauda širdį dėl komandos rezultatų. Džiaugiuosi, kad didžiąsias metų šventes galėsime sutikti gera nuotaika. Visada mokiau savo auklėtinius, kad būtina gerbti kiekvieną varžovą. Prieniškiai šiandien išties kovojo pavyzdingai, ir už tai juos reikia pagirti. Tai – sporto grožis“, - sakė treneris A. Sireika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją