Garsių fotografų įamžintos krepšininkės žavi savo grožiu, spalvingumu. Fotosesijoms parenkamos įdomiausios miestų vietos, erdvės.

„Aistės-LSU“ direktorius Petras Aleksonis: „Pasinaudodamas proga noriu padėkoti Park Inn Kaunas marketingo vadovei Tomai Liaudvinavičienei bei „Saulėja“ SPA direktorei Daliai Paulauskienei už geranoriškumą ir šiltą priėmimą. Didelis ačiū ir LMKL direktorei Audrai Ginelevičienei už jos įdėjas, tokius šaunius projektus. Moterų krepšinį šios fotosesijos iš tiesų labai papuošia, leidžia atskleisti visą krepšininkių grožį, kurio yra tiek daug.“

Šiais metais „Aistės-LSU“ fotosesiją surengė garsiausiame laikinosios sostinės viešbutyje – Park Inn Kaunas bei viešbučio teritorijoje esančiame sveikatingumo centre „Saulėja“.

„Tai viešbučiui pirmas kartas, kuomet jame rengiama krepšininkių fotosesija, tokios praktikos pas mus dar nėra buvę. Mums didelė garbė, kad fotosesijai buvo pasirinktas mūsų viešbutis“, – teigė Park Inn Kaunas pardavimų bei marketingo vadovė Toma Liaudvinavičienė.

„Su krepšiniu bei sportu draugaujame jau seniai. Mūsų viešbutyje dažnai vieši garsios komandos, rinktinės. Neseniai pas mus svečiavosi Ispanijos nacionalinė futbolo rinktinė, kelis kartus buvo garsus Rusijos klubas - CSKA, vasarą gyveno visos 12 pasaulio vaikinų krepšinio rinktinių. Naujajame sezone „Aistės-LSU“ komandai linkime visokeriopos sėkmės aikštelėje ir už jos ribų!“, – gražių žodžių negailėjo T. Liaudvinavičienė.

Įdomu tai, jog „Saulėja“ SPA centre „Aistės-LSU“ komanda viešėjo jau prieš dvejus metus. Šiais metais partnerystė buvo pratęsta.

„Džiugu, kad Kauno moterų krepšinio komandos, atradusios „Saulėjos SPA“ centrą, čia vis sugrįžta. Mūsų SPA centre visų krepšininkių laukia ne tik maloni aplinka, bet ir puikios kūno bei veido procedūros, masažai, kuriuos atlieka profesionalūs specialistai. Čia galima pasilepinti pirčių ir vandens zonose, išbandyti senosios pirties tradicijomis atliekamą vantų masažą. Neabejoju, kad „Saulėjos SPA“ centras – geriausia vieta, kur krepšininkės gali atgauti jėgas po sunkių treniruočių ir varžybų“, - sakė centro direktorė Dalia Paulauskienė.

Nuotraukos naudojamos bus naujajame LMKL čempionato buklete. Krepšininkes įamžino garsus fotografas – Tomas Tumalovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)