Sporto salėje improvizuota kūno kultūros pamoka buvo kitokia nei įprasta. Profesionalų sportinį apšilimą kariams pravedė „Aistės-LSU“ komandos fizinio rengimo trenerė Eglė Jankauskaitė, krepšinio žinias aikštelėje egzaminavo Jolanta Marmienė bei Laura Svarytė, taip pat buvo atrinkti 4 taikliausi baudų metikai. Daugiau nei 100 susirinkusių mokinių kartu su „Aistės-LSU“ krepšininkėmis surengė puikią šventę, kurios pasak karių jie laukė ilgai.

Įdomiausia šventės dalimi tapo konkursas „Apžaisk krepšininkę vienas prieš vieną“. Laura Svarytė savo varžovo nesustabdė jau pirmoje atakoje ir teko pripažinti jaunojo kario pergalę. Jolantą Marmienę nugalėti kariams sekėsi kiek sunkiau, tačiau ir čia pasiekė jie savo tikslą. Pamokos gale visi įsiamžino bendroje nuotraukoje ir kariai pažadėjo, jog ir toliau palaikys Kauno miesto komandą.

Petras Aleksonis: „Ši partnerystės sutartis yra viena labiausiai pasiteisinusių. Esu sužavėtas, kaip kariai iš esmės profesionaliai žiūri į viską. Tvarka, disciplina, kultūringumas – yra mūsų visų piliečių, sportininkų pamatas. Didžiąja dalimi jaunųjų karių, tapome labiausiai žiūrovų lankomas klubas Lietuvos moterų krepšinio lygoje. Šiuo metu LMKL prasidėjo jau paskutinis, ketvirtas ratas, tad laukia daug įdomių kovų, kuriose viliuosi šių karių palaikymo bus dar daugiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)