175 cm ūgio G. Ziutelytei „Aisčių-LSU“ marškinėlius paskutinį kartą teko vilkėti prieš ketverius metus, o palikusi pajėgiausią šalies moterų lygą kaunietė visus šiuos metus gynė „Jonavos“ klubo garbę NMKL pirmenybėse. Praėjusį sezoną G. Ziutelytė vidutiniškai rinko po 12,3 taško, atkovodavo po 7 kamuolius ir atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšininkė pasidžiaugė savo sugrįžimu į LMKL čempionatą ir teigė „Aisčių-LSU“ pasiūlymo ilgai nesvarsčiusi.

„Smagu po pertraukos sugrįžti į profesionalų krepšinį ir dėl šios priežasties noriu padėkoti „Aisčių-LSU“ komandai. Šį klubą gerai žinau, todėl pasiūlymą priėmiau greitai. Stengsiuosi savo darbu įrodyti, kad galiu būti naudinga visai komandai ir aišku, toliau tobulėti. Būsime jauna ir ambicinga komanda, kuri sieks naujų pergalių“, – teigė puolėja.

Į Kauno ekipą sugrįžta ir dėl asmeninių priežasčių praėjusį sezoną praleidusi I. Stankevičiūtė. 2013-2014 metų sezone 174 cm ūgio patyrusi snaiperė vidutiniškai pelnydavo po 6,1 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Be šių žaidėjų į Kauną keliasi ir dvi jaunos, tačiau LMKL kovų jau ragavusios krepšininkės – Šarūnė Melinauskaitė ir Gintarė Paulauskaitė. Pastaroji atvyksta iš „Jaunųjų talentų“ komandos, o Š. Melinauskaitė į gimtą miestą grįžta po dvejų Klaipėdos „Fortūnos“ klube praleistų sezonų.

Šarūnė Mėlinauskaitė

Abi krepšininkės šią vasarą rungtyniavo Lietuvos jaunimo (iki 20 metų) merginų rinktinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją