„Esu patenkintas, nes mano žaidėjai aikštėje stengėsi rungtyniauti iš visų jėgų.

Mače prieš ukrainiečius suteikėme progą pasireikšti visiems krepšininkams. Pirmuose draugiškuose mačuose treniruosimės pagal iš anksto sudarytą planą ir prieš kai kuriuos susitikimus būsime itin išvargę, o prieš kai kuriuos - pailsėję. Dabar pagrindinis tikslas - tinkamai pasiruošti Eurolygos atrankos varžyboms", - oficialiam klubo puslapiui bc.lrytas.lt sakė serbas.

- Rungtynėse su Lvovo ekipa „Lietuvos rytas" stengėsi demonstruoti greitą krepšinį. Ar toks stilius išliks ir sezono metu?

- Mūsų komandoje yra nemažai mobilių ir greitų aukštaūgių, todėl reikia tuo pasinaudoti. Tačiau nesiekiu, kad ekipa būtų vienpusiška. Jei norėsime žaisti greitai - taip ir darysime, tačiau privalome suprasti ir pozicinį krepšinį. Tiesiog reikia daugiau laiko tam pasiruošti, o tinkamų krepšininkų tikrai turime.

- Kokios yra perspektyvių žaidėjų galimybės prasimušti į pagrindinę komandos sudėtį?

- Kai kurie iš jų liks, kai kurie bus priversti palikti komandą. Jiems reikia atsiminti, kokio lygio komanda yra „Lietuvos rytas". Jei žaidėjas sunkiai plušės treniruotėse ir bus pakankamai aukšto meistriškumo, tada jis liks. Kitu atveju, reikės atsižvelgti į tai, kas geriausia klubui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją