Tokius vilniečių trenerio žodžius cituoja oficiali „Lietuvos ryto“ svetainė.

A. Džikičius išskyrė du priešininkų krepšininkus.

„Gdynės ekipos gretose rungtyniauja greitas įžaidėjas Jerelas Blassingame'as, o Donatas Motiejūnas šiemet rodo viską, ką gali. Bandome viską apie jį išsiaiškinti, nes lietuvis rungtyniauja tikrai puikiai. Privalome nenusileisti „Asseco Prokom“ komandai energija, fiziniu žaidimu. Ir tikiuosi fanų palaikymo. VTB Vieningos lygos čempionatas mums yra svarbus, kaip ir mes lygai“, - pabrėžė treneris.

„Lietuvos ryto“ strategas mano, kad jo auklėtiniams dvikova su „Asseco Prokom“ komanda bus gera proga patikrinti „reitingą“ VTB lygos pirmenybėse.

„Mačas bus puiki proga pasitikrinti, koks yra mūsų reitingas šiose pirmenybėse. Pralaimėjimas Lenkijoje nebuvo nuviliantis, nes po pratęsimo nusileidome Eurolygos lygio komandai. Nedžiugino tik galutinis rezultatas, o jis ne visada atspindi įvykius aikštėje. Pirmadienį privalėsime sustabdyti J. Blassingame'ą ir D. Motiejūną“, - teigė A. Džikičius.

J.Valančiūnas: Norisi atkeršyti už rungtynes Lenkijoje

Jonas Valančiūnas
„Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas teigė, kad VTB Vieningos lygos mače su „Asseco Prokom“ komanda sostinės klubo krepšininkai sieks atsirevanšuoti ir iškovoti itin reikalingą pergalę.

„Norisi atkeršyti už rungtynes Lenkijoje. Kartu būtų ir svarbi pergalė VTB Vieningoje lygoje. Turime papildomos motyvacijos ir bandysime atsirevanšuoti.

Dabar žaisime kelias rungtynes iš eilės namų arenoje, todėl turime neblogus šansus patekti į turnyro atkrintamąsias varžybas. Fanų palaikymas yra labai svarbus ir manau, kad jų susirinks vis daugiau į kiekvienas rungtynes. Tada tikrai mieliau žaisti“, - sakė aukštaūgis.

Naudingiausias „Lietuvos ryto“ žaidėjas Vieningoje lygoje (vid. po +15,5 balo) minėjo, kad klubo žaidėjai pasistengs išvengti klaidų ir neteisingų sprendimų aikštėje.

„Penktadienį (vasario 10 d. Klaipėdoje sužaistos rungtynės buvo tikrai nelengvos, bet, ačiū Dievui, viskas gerai baigėsi. Padarėme išvadas, taip negalima žaisti. Dėl būsimo mačo taktikos geriau klauskite trenerio, jis prieš susitikimą duos nurodymus, kad nepasikartotų istorija Lenkijoje“, - sakė J. Valančiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją