Puikų žaidimą Eurolygoje demonstravusi ir per plauką į turnyro ketvirtfinalį nepatekusi (liko devinti, į ketvirtfinalį prasibrovė 8 stipriausios komandos) „Crvena Zvezda“ ekipa siekia trečius metus iš eilės laimėti Adrijos čempionų vardą.

Serbai nugalėtojais šiame turnyre tapo 2015 ir 2016 metais. Tuo metu jų varžovai „Cedevita“ triskart žaidė Adrijos pirmenybių finale, tačiau jos trofėjų lentyna kol kas tuščia.

Pirmasis kėlinys aikštės šeimininkams buvo panašus į košmarą – 9-ą minutę „Crvena Zvezda“ atsiliko net 15 taškų (26:11), tačiau pademonstravo charakterį ir atsitiesė.

Palaikoma 6 tūkst. sirgalių įpusėjus rungtynėms Belgrado ekipa persvėrė rezultatą savo naudai 45:44, o pabaigoje jau turėjo 15 taškų pranašumą. „Crvena Zvezda“ šiose rungtynėse perėmė net 13 kamuolių.

Pirmųjų finalo rungtynių nugalėtojams 20 taškų pelnė C. Jenkinsas, po 14 – N. Woltersas ir O. Kuzmičius, 13 - M. Bjelica, 10 – M. Guduričius.

„Cedevitos“ ekipoje išsiskyrė 14 taškų surinkęs M. Tomas, po 12 taškų pelnė R. Jamesas ir M. Bilanas.

Kitas rungtynes komandos žais antradienį Belgrade, trečias – Zagrebe balandžio 14-ąją.

Adrijos lygos čempionai automatiškai gauna vietą kito sezono Eurolygos varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)