„Pirmiausia, norėčiau labai padėkoti žaidėjams už energiją, už supratimą, kokios tai yra svarbios rungtynės. Už požiūrį ir treniruotėse, ir šiandien rungtynėse, ką matėme ir ko mes norime“, – kalbėjo D. Adomaitis.

Visgi, jis neliko patenkintas tuo, kad „Ryto“ krepšininkams nepavyko išvengti duobių, kai nuo plius 21 taško ketvirtajame kėlinyje buvo likęs vos 10 taškų pranašumas.

„Norėčiau palinkėti, kad pavyktų suvaldyti emocijas ir sužaisti protingiau, geriau kontroliuoti rungtynes. Buvo per daug kalnelių, tas yra viso mūsų sezono problema“, – pabrėžė vilniečių treneris.

Liūdesio dėl pralaimėjimo neslėpęs „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis akcentavo, kad jo ekipa sužaidė gana prastas rungtynes.

„Nemanau, kad sužaidėme geras rungtynes, ypač gynyboje. Jei pirmoje pusėje mus baudė jų greitas puolimas, gal kažkiek nesustabdėme D.J. Seeley, kuris dominavo puolime. Antroje pusėje teko rizikuoti, dėl to „Rytas“ susikrovė dar didesnį skirtumą.

Nemanau, kad žaidžiant su „Rytu“ mes turėtume nusileisti energija, dėl to esu labiausiai nepatenkintas. Negaliu aš mūsų legionieriams labai priekaištauti, nes jie tikrai didžiąją sezono dalį tempia mūsų komandą. Kai jie nežaidžia idealiai, turi labiau prisijungti suolo žaidėjai“, – akcentavo „Neptūno“ treneris.

Žurnalistams pasiteiravus, kodėl gana ilgai aikštėje laikė jaunąjį savo ekipos žaidėją Džiugą Slavinską, K. Maksvytis atsakė: „Jis davė energijos, nežiūrint, kad pelnė du taškus, bet buvo vienas iš geresnių žaidėjų. Suprato, ko iš jo nori treneriai, ko komandai reikia.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)