- Ne pirmus metus žaidi Vilniaus komandoje, todėl tave drąsiai galima vadinti ekipos senbuviu. Ar šis sezonas tau kuo nors išskirtinis? Kokius tikslus sau keli?

- Šis sezonas nėra kažkuo išskirtinis, mano tikslai visada yra tie patys - padėti komandai iškovoti kuo daugiau pergalių, o svarbiausia, nepatirti traumų.

- Komandos branduolys išliko, tačiau yra ir nemažai pasikeitimų. Komanda tarpsezonyje sustiprėjo ar susilpnėjo?

- Tai yra trečias sezonas iš eilės, kai komanda yra tikrai stipri, o lyginti sudėtis sunkoka. Dvejus metus iš eilės likome per plauką nuo finalo ketverto varžybų, tad labai tikiuosi, kad trečias kartas nemeluos ir pagaliau pavyks patekti tarp keturių stipriausių lygos komandų.

- Sezoną pradėjote gerai, iš keturių rungtynių laimėjote trejas. Koks šį sezoną galėtų būti pagrindinis komandos ginklas siekiant pergalių?

- Raktas į pergalę yra gynyba. Komandoje yra daug individualiai pajėgių žaidėjų, kurie gali ir moka puikiai žaisti puolime, o jei būsime stiprūs gynyboje, tada galėsime šiame sezone daug nuveikti.

- Apie tave nuolat kalbama, kaip apie kandidatą papildyti LKL komandų gretas. Vienąsyk jau bandei laimę LKL lygoje. Ar žaidimas LKL - tavo, kaip krepšininko, tikslas?

- Ir šią vasarą turėjau galimybę persikelti į LKL klubą, tačiau nusprendžiau neskubėti. Noriu sulaukti tikrai tinkamos komandos, kurioje galėčiau atsiskleisti kaip žaidėjas.

- Buvai išrinktas naudingiausiu antros NKL savaitės žaidėju. Kelintą kartą per karjerą nusipelnai tokio pripažinimo? Kokia buvo tavo sėkmingo žaidimo paslaptis praėjusį savaitgalį?

- Esu ne kartą buvęs tarp kandidatų į naudingiausio savaitės žaidėjo titulą, tačiau, atrodo, tai yra pirmas kartas, kai pavyko nugalėti tarp visų NKL krepšininkų. Nepasakyčiau, kad žaidžiau labai geras rungtynes asmeniškai – tikrai galėjau sužaisti dar geriau, tačiau svarbiausia, kad padėjau komandai iškovoti dvi pergales. Smagu, kad gaunu daug galimybių pasireikšti ir galiu žaisti savo žaidimą.

- Kas šį sezoną išsiskiria iš kitų NKL komandų? Kokie tavo komandos tikslai?

- Nacionalinė lyga, kaip ir kiekvienais metais, yra sunkiai prognozuojama ir lygi. Dabar sezono pradžia ir išties sunku spręsti, kurios komandos išsiskirs, kurios ne. Mūsų komandos tikslas yra vienas – finalo ketvertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją