„Tai kainuoja daug nervų, o man daktarai liepia patausoti sveikatą“, - pabrėžė A. Sabonis.

Trečiadienio vakarą paaiškėjo, kad išvykęs dirbti į Kinijos čempionų klubą A. Sabonio pėdomis pasekė ir rinktinės treneris Jonas Kazlauskas.

„Susidarė įspūdis, kad jų veiksmai buvo iš anksto suderinti“, - svarsto dienraštis „Lietuvos rytas“. Rinktinės trenerio kontraktas su LKF turėjo galioti dar 3-ejus metus. Pernai pasirašyta sutartis buvo orientuota į 2016 metų Rio de Žaneiro olimpines žaidynes, o trečiadienį per LKF vykdomojo komiteto posėdį iš visų įvairaus amžiaus mūsų šalies rinktinių tik vyrų ekipa buvo įvertinta „labai gerai“.

Dar per Europos čempionatą J. Kazlauskas pareiškė, jog jaučiasi grąžinęs skolą A. Saboniui. Jis patvirtino, kad tokio sprendimo priežastis yra nesutarimai su LKF generaliniu sekretoriumi Mindaugu Balčiūnu.

„Problema, dėl kurios nusprendžiau trauktis, ir yra M. Balčiūnas. Negi jums kyla klausimų, ar pasitraukus Arvydui likęs vienas su juo galėčiau toliau dirbti? Grįžęs į rinktinę tikėjausi suvienyti Lietuvos krepšinio bendruomenę, deja, nepavyko. Toliau dirbti tokiomis sąlygomis nematau galimybių. O kalbant apie Arvydą, jis nenorėjo veltis į tas intrigas, užtat pasitraukė“, - trečiadienio vakare Frankfurto oro uoste laukdamas skrydžio į Kiniją DELFI aiškino dabar jau buvęs Lietuvos rinktinės treneris J. Kazlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)