Ispanijos čempionai į TOP-16 etapą žengė kaip viena stabiliausių Eurolygos komandų. Iškovojusi 9 pergales ir patyrusi vienintelį pralaimėjimą po pratęsimo „FC Barcelona“ neabejotinai buvo laikoma ir naujosios E grupės favorite.

Visgi TOP-16 etape katalonai kol kas turi tenkintis tik bendru rezultatu 2:2: išvykose pralaimėta Berlyno ALBA ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipoms, o namuose įveiktos Atėnų „Panathinaikos“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ komandos.

„Žaisdami prie savo žiūrovų „FC Barcelona“ krepšininkai bandys gerinti žaidimą, tačiau šiam susitikimui mes ruošiamės rimtai ir taip pat bandysime pasiekti pergalę. Barselonoje dar turėsime porą treniruočių, todėl turėtume būti pasirengę rungtynėms“, – prieš išvyką kalbėjo A. Milaknis.

„Žalgirio“ snaiperis šiuo metu TOP-16 etape yra pirmas pagal pataikytus tolimus metimus. Tikslą yra pasiekę 13 iš 26 A. Milaknio mestų tritaškių.

Kitas „Žalgiris TV“ pašnekovas T.Dimša atkreipė dėmesį, kad „FC Barcelona“ yra labai gerai subalansuota komanda.

„Tai mėgstanti greitai į puolimą nubėgti komanda. Savo sudėtyje ji turi daug garsių krepšininkų, tačiau taip pat remiasi ir jaunimu, kuris puikiai įsilieja į žaidimą. Dar jaunimo čempionatuose man teko susidurti su Mario Hezonja, kuris pastaruoju metu padarė didelį kokybinį šuolį“, – sakė „Žalgirio“ gynėjas T. Dimša.

Artėjant penktajam TOP-16 etapo turui Žalgiris TV atkreipė dėmesį ir į „FC Barselona“ rezultatus Ispanijos čempionate bei apžvelgė varžovų ekipos lyderių pasiekimus.

Su „FC Barcelona“ klubu „Žalgiris“ susigrums penktadienį 21 val. 45 min. Stebėti rungtynes sirgaliai yra kviečiami į „Žalgirio“ arenoje esančią atsinaujinusią „Žalgirio“ ambasadą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)