Sieks revanšo

Penktadienio vakarą žalgiriečiai (3 pergalės/6 pralaimėjimai) Eurolygos TOP-16 etapo E grupės rungtynėse namuose priims Atėnų „Panathinaikos“ ekipą (5/4).

Pirmoje rato dvikovoje graikai įrodė savo pranašumą (58:77). Kauniečiai penktadienį tikisi pademonstruoti visai kitą žaidimą.

„Mes nežaidėme gerai Atėnuose. Aš manau, kad namuose mes turime pademonstruoti visai kitą žaidimą. Manau, kad mes turime ką parodyti komandai, kuri pretenduoja į geriausiųjų aštuntuką. Mes turime parodyti, kad galime žaisti daug geriau. Be to, mes žaidžiame namie, kur kiekviena komanda žaidžia stipriau, pakiliau. Manau, kad tai bus kitokios rungtynės nei Atėnuose“, – sakė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Pastaruoju metu neblizga ir „Panathinaikos“ ekipa, Eurolygoje pralaimėjusi dvejas rungtynes iš eilės.

„Tai jiems bus labai svarbios rungtynės norint patekti į ketvertuką. Jie tikrai bandys tą šansą išlaikyti ir čia atvažiuos labai motyvuoti“, – teigė G. Krapikas.

Lipa iš duobės

Pastaruoju metu į nesėkmių ruožą papuolęs „Žalgiris“ tikina, kad jau netrukus viskas turėtų stoti į savo vietas.

„Kiekvienas turi teisę išreikšti savo nuomonę. Tuo labiau, kad mes pralaimėjome keletą pastarųjų rungtynių. Visiškai nenoriu gilintis, kokių buvo šalutinių priežasčių. Kiekvienas gali pasakyti, kad mes nežaidžiame gerai ir pergalingai. Svarbiausia yra pergalė. Kartais nereikia žaisti gerai, bet reikia žaisti pergalingai. To mes keletą paskutinių rungtynių nepadarėme“, – tikino G. Krapikas.

„Sprendžiame savas bėdas, kurios pastarosiomis dienomis iškilo. Problemos tokios, kad papuolėme į tokią duobelę. Išsimušė žaidėjų rotacija, trūko didelių žmonių, tvarkaraštis taip supuolė, kad teko žaisti su stipriomis komandomis. Tai ir atsirado duobelė. Bet dabar visi jau sugrįžta į rikiuotę. Manau, dabar viskas stos į savo vėžes, kaip ir buvo“, – vylėsi „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)