Artimų šaltinių NBA lygoje turintis žurnalistas Adrianas Wojnarovskis praneša, kad 44-erių lietuvį kovoje dėl šios pozicijos nukonkuravo San Antonijaus „Spurs“ generalinio vadybininko asistentu dirbęs Seanas Marksas iš Naujosios Zelandijos.

Nors lietuvis buvo laikomas vienu iš pagrindinių pretendentų tapti „Nets“ vadybininku, anot pranešimų, M. Prochorovas nusprendė pasirinkti 12 metų NBA lygoje profesionaliai krepšinį pat žaidusio 40-mečio S. Markso kandidatūrą.

S. Marksas žaisdamas „Spurs“ 2005 m. tapo NBA čempionu. Su Naujosios Zelandijos rinktine 2004 m. pasaulio čempionate Indianapolyje jis iškovojo aukščiausią komandos istorijoje – 4-ąją vietą. San Antonijaus klubo ofise S. Marksas dirba nuo 2013-2014 m. sezono. Kurį laiką jis ėjo ir komandos stratego Greggo Popovichiaus asistento pareigas.

Tiesa, kol kas nėra aišku, ar „Nets“ klubo pasiūlymą priims pats S. Marksas, todėl kiti trys buvę kandidatai į šį postą – A. Karnišovas, Bryanas Collangelo ir ir Gerssonas Rosas ginklų šioje kovoje ar neturėtų sudėti galutinai.

A. Karnišovas nuo 2013-ųjų metų dirbo Denverio „Nuggets“ klubo generalinio vadybininko asistentu. Žinodamas, kad lietuvis rimtai įsitraukė į kovą dėl naujų pareigų, Denverio klubas jam jau netgi numatė pamainą. Buvo pranešta, kad A. Karnišovui persikėlus į Brukliną, jo vietą „Nuggets“ klube turėtų užimti buvęs krepšininkas Chauncey Billupsas.

Iš viso į „Nets“ generalinio vadybininko vietą pretendavo 20 žmonių, o A. Karnišovas buvo laikomas vienu iš favoritų laimėti šią konkurencinę kovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)