Birželio 22-ą dieną krepšininkas vyks į Fyniksą ir dalyvaus Fynikso „Suns“ komandos treniruotėje. Kitą dieną jau lies prakaitą Detroite ir savo sugebėjimus demonstruos „Pistons“ atstovams. Po šių dviejų stovyklų atletas apsilankys Bostono „Celtics“ klubo peržiūroje, kuriame skautu dirba lietuvis Benas Matkevičius.

Bet prieš šias anksčiau suplanuotas išvykas lietuvis netikėtai sulaukė „Spurs“ klubo kvietimo.

A. Gudaitį savo rengiamose stovyklose taip pat norėjo matyti Hjustono „Rockets“ ekipa, NBA vicečempionė Klivlando „Cavaliers“ ir Vašingtono „Wizards“ komandos.

Praėjusiame Eurolygos sezone A. Gudaitis sužaidė 7 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 10 minučių, įmesdavo 4,4 taško (75 proc. dvit.) ir sugriebdavo 2,6 atšokusio kamuolio.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) 21 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas per 17 minučių pelnydavo 9,4 taško (59,8 proc. dvit., 76,4 proc. baudų), atkovodavo 5,2 bei perimdavo 0,8 kamuolio, blokuodavo 1,2 metimo ir rinkdavo 13,3 naudingumo balo.

NBA naujokų birža birželio 25-ąją dieną vyks Brukline. A. Gudaičiui prognozuojamas šaukimas antrojo rato pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)