„Nuotaikos darbinės, vaikinai dirba rimtai, – kalbėjo Kauno „Žalgirio“ krepšinio mokykloje dirbantis R. Bardauskas. - Treniruočių stovykloje ir draugiškose rungtynėse matysime, ką galime gerinti, kur galime pridėti.“

Jo auklėtiniai varžysis pasaulio čempionate, kuris liepos 2-10 dienomis vyks Malagoje (Ispanija).

Po treniruočių stovyklos Kėdainiuose, komandos laukia draugiškos rungtynės Lenkijoje ir dar vienas treniruočių ciklas Kaune. Po to rinktinė išvyks į Ispaniją, kur iki čempionato pradžios dar dalyvaus draugiškame turnyre su JAV ir Ispanijos komandomis.

„Komanda po truputį klijuojasi, kyla žaidimo kokybė. Ilgas pasiruošimas išeis į naudą, būsime labiau kaip komanda ir tai matysis aikštėje“, – sakė rinktinės aukštaūgis Petras Padegimas.

„Visi stengiasi, dirba, klauso trenerių nurodymų, geras pasiruošimas prieš čempionatą. Tikslai aukščiausi – pasiekti pirmą vietą grupėje ir eiti toliau“, – pridūrė Justas Stonkus.

Ekipai LKF vykdomasis komitetas iškėlė tikslą pasaulio čempionate kovoti dėl 1-6 vietų.

Lietuvos jaunimo (iki 17 metų) krepšinio rinktinės kandidatai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją