Pirmose rungtynės Latvijos ekipa pirmavo nuo pirmųjų minučių. Paskutiniame ketvirtyje Lietuvos komanda buvo priartėjusi prie šeimininkių iki 3 taškų (56:53), bet jos netrukus spurtavo ir pergalės iš rankų nepaleido.

Rezultatyviausia Lietuvos komandoje buvo Gabija Meškonytė, pelniusi 16 taškų. 15 pridėjo Dalia Donschikytė. Karolina Visockaitė atkovojo net 16 kamuolių.

Nors lietuvės antrose rungtynėse kiek tiksliau atakavo krepšį, tačiau nusileido varžovėms kovoje dėl atšokusių kamuolių (52-55) ir dažniau klydo (22-16). Latvijos komandai vėl sėkmingas buvo paskutinis ketvirtis, kurį šeimininkės laimėjo 17:10.

Rezultatyviausia lietuvių gretose vėl buvo Gabija Meškonytė, pelniusi 14 taškų (5 rez.perd.), dvigubą dublį atliko Livija Sakevičiūtė (11 tšk., 12 atk.kam.).

Liepos 25-27 d. Vilniuje U16 merginų rinktinė sužais dvejas kontrolines rungtynes su Ukrainos ekipa. Tai bus paskutinė repeticija prieš Europos čempionatą, kuris liepos 31- rugpjūčio 10 d. vyks Taline (Estija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)