Šios savaitės klausimas yra susijęs su pasaulio krepšinio čempionatų istorija ir skamba taip:

Rezultatyviausias visų laikų FIBA pasaulio čempionatų žaidėjas, skaičiuojant iš viso įmestus taškus, be abejo, yra brazilas Oscaras Schmidtas, jų surinkęs net 843. O koks žaidėjas ne europietis, savo laiku trumpai žaidęs ir NBA, yra antrasis šiame sąraše, iš viso per pasaulio čempionatus įmetęs 594 taškus?

Savo atsakymą rašykite „Facebook“ komentaruose šio straipsnio pabaigoje iki kito ketvirtadienio, gruodžio 10 d. 13 val.

Šios savaitės konkurso nugalėtojo laukiantis prizas – pasirinkto DELFI žurnalo prenumerata trims mėnesiams. Galėsite rinktis iš skaitomiausių Lietuvoje mėnesinių žurnalų „Moteris“ ir „Panelė” bei kitų populiarių mėnesinių žurnalų: „Cosmopolitan“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.

Teisingas atsakymas į šios savaitės klausimą skamba taip: antras pagal rezultatyvumą pasaulio čempionatų žaidėjas ne europietis yra ilgametis Australijos rinktinės lyderis Andrew Gaze'as, turnyre iš viso sužaidęs 29 rungtynes ir pelnęs 594 taškus.

Šios savaitės konkurso nugalėtoju burtų keliu tapo Mantas Indriševičius. Laimėtoją per mėnesį prašome susisiekti su mumis el. paštu krepsinis@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Dalintis
Nuomonės