Priešpaskutiniame „Big Ballers Brand Challange“ draugiškų rungtynių ciklo mače Prienų-Birštono „Vytautas“ po neįtikėtinai rezultatyviai pasibaigusių rungtynių 147:142 įveikė Alytaus „Dzūkijos“ komandą.

Ekipos vairą laikinai Lavarui Ballui perleidęs Virginijus Šeškus mačo metu atrodė atsipalaidavęs, juokavo su atsarginių žaidėjų suoleliu, komandos sirgaliais bei teisėjais. Pasak trenerio, antradienį jis buvo tik eilinis žiūrovas.

„Draugiškos, smagios žiūrovams rungtynės, kuriose dominavo puolimas. Žinoma, kad Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) mes taip žaisti negalime, todėl reikės su jais (aut. Ballais) pasišnekėti. Šiaip broliai šaunuoliai pelnė 43 ir 37 taškus, o juos pelnyti vis tiek kažkam reikia. Gali žaisti prieš vaikus, bet vis tiek taškus reikia įmesti“, – apie dar vieną komandos pergalę draugiškame turnyre krepsinis.lt pasakojo V. Šeškus.

Pasak V. Šeškaus, jei šios rungtynės nebūtų draugiškos, „Vytautas“ dėl neegzistuojančios gynybos greičiausiai būtų turėjęs rimtų problemų.

„Mes tikrai praleidome daug taškų. Jei Alytus būtų protingiau sužaidęs, tai mums būtų buvę labai sunku, bet iš kitos pusės, kažkaip pasiteisino. Mes išmušėme juos iš jų žaidimo ir jie pradėjo žaisti mums palankų krepšinį“, – aiškino komandos strategas.

Nors varžybos buvo draugiškos, o žaidėjai daugiau laidė juokelius aikštelėje nei koncentravosi į gynybą, V. Šeškus įžvelgia ir teigiamų aspektų.

„Rungtynės geros vien dėl to, kad tai buvo gera treniruotė prieš laukiančias kovas LKL lygoje. Visi išsibėgiojo, pasportavo, drąsiai mėtė. Galima sakyti, pusiau fizinė treniruotė“, – sakė V. Šeškus.

Nuo pat pirmųjų rungtynių minučių Lavaras Ballas įsijautė į trenerio asistento vaidmenį, o jo emocijos liejosi per kraštus.

„Geras treneris, matėte, kaip puikiai vadovavo komandai. Dabar jau jis mane galėtų pamokyti, kaip būti emocionaliu treneriu“ – juokėsi „Vytauto“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)