Tačiau rezultatas neatspindi tos kovos, kuri virė aikštėje. Į Vilnių Gediminas Petrauskas jau atvyko be pagrindinio savo vidurio puolėjo Assemo Marei, o pirmame kėlinyje dar neteko ir savo atakų organizatoriaus – Paulius Dambrauskas pasitempė raumenį ir nuo suoliuko daugiau nebepakilo.

Nepaisant netekčių, šiauliečiai nuolat alsavo T. Pačėso auklėtiniams į nugaras ir net kelis kartus buvo priekyje, o po 30 žaidimo minučių atsiliko vos 6 taškais (54:60). Bet pritrūkę jėgų jie nebesusitvarkė su po krepšiais dominavusiais Antanu Kavaliausku (18 tšk., 6 atk. kam., 5 rez. perd., 28 naud. bal.) ir Artūru Gudaičiu (27 tšk., 13 atk. kam., 35 naud. bal.).

„Šis tandemas puikiai dirba ir duoda mums rezultatus – bandysime taip ir toliau aktyviai juos išnaudoti. Dar yra šiek tiek techninio broko, įvedinėjant jiems kamuolius, bet viska yra ištaisoma“, – lyderius gyrė „Lietuvos ryto“ treneris.

Prieš pat Naujuosius metus Lietuvos vicečempionai atsisveikino su savo padėtimi klube nepatenkintu Nicolasu Laprovittola. 25-erių argentinietis pakėlė sparnus į svajotą ACB lygą ir nuo šiol rungtyniaus Madrido „Estudiantes“ ekipoje.

Nors žiniasklaidoje jau viešai kalbama, kad į Vilnių T. Pačėsas prisivilioti norėtų jau treniruotą 34-erių amerikietį Jerelą Blassingame'ą, šiuo metu žaidžiantį Lenkijoje, priimti sprendimo vilniečiai neskuba.

„Dabar net neturime 12 žaidėjų, todėl jų trūksta treniruočių procese. Bandysime neskubėti, nedaryti klaidų. Ieškome žmogaus, kuris norėtų žaisti pas mus, o tai užtrunka“, – apie naują pirkinį užsiminė 44-erių strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)