„Man patinka Vilnius, tai labai gražus miestas. Ypač senamiestis ir čia esantys restoranai. Žinoma, žmonės čia skirtingi nei Argentinoje, tačiau mano svajonė buvo gyventi Europoje. Noriu pažinti Vilniaus ir Europos kultūrą“, - sakė N. Laprovittola.

Krepšininkas atskleidė, kad pagrindinis jo tikslas - tapti LKL čempionu.

„Trokštu, kad mano komanda žaistų akiai patrauklų krepšinį. Man patinka greitas puolimas, žaisti du prieš du ir atakuoti krepšį. Jei mūsų komandos vidinė atmosfera bus gera, „Lietuvos rytą“ turėtų lydėti sėkmė, o fanai džiaugtis gražiu žaidimu.

Labiausiai noriu laimėti LKL pirmenybes ir nugalėti Kauno „Žalgirį“. Komandos draugų meistriškumo lygis yra labai aukštas, klubui puikiai vadovauja tautietis Marcelo Nicola, todėl turime gerus šansus naujame sezone laimėti daug rungtynių“, - teigė įžaidėjas.

Anot N. Laprovittolos, po treniruočių ar rungtynių jis labiausiai mėgsta leisti namuose.

„Už aikštės ribų esu niekuo neišsiskiriantis vaikinas. Man patinka žiūrėti filmus ir serialus, leisti laiką namuose ar išeiti pavalgyti į miestą. Labiausiai įsimintinas mano karjeros įvykis nutiko šiemet, kai su Argentinos rinktine laimėjome sidabro medalį Amerikos čempionate. Tai buvo geras turnyras tiek man, tiek visai komandai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)