Iki tol žalgiriečiai Vokietijos čempionus buvo nugalėję visus 8 kartus. Ne gana to, ši pergalė „Brose Baskets“ klubui apskritai buvo pirmoji TOP-16 etapų istorijoje. Iki tol ši ekipa buvo pralaimėjusi visus 21 mačą.

„Žaidėjai nesupranta, kad antrame etape kovos yra daug sunkesnės ir agresyvesnės, kuriose neišvengiama kontaktinė dvikova. Žinoma, aš to pasigedau šiose rungtynėse. Leidome varžovams pelnyti lengvus taškus, leidome jiems bėgioti taip, kaip jie norėjo. Dėl to ir matome tokį rezultatą“, – gėdingą smūgį paaiškinti bandė Gintaras Krapikas.

Pirmame mače namuose kauniečiai neprilygo ir Vitorijos „Labrola Kutxa“ krepšininkams – 68:89. Po dviejų TOP-16 etapo turų „Žalgiris“ yra aiškus F grupės autsaideris.

„Jau antrose rungtynėse iš eilės susidūrėme su ta pačia problema. Leidome varžovams laisvai pradėti susitikimą ir jie sėkmingą žaidimą tęsė toliau, o mums to ritmo rasti niekaip nepavyko. Esame nusivylę pralaimėjimu, nes skirtumas tikrai per didelis. Mes kovėmės, bet tai įtakos rezultatui neturėjo. Esame nusivylę – tai vienintelis dalykas, kurį galiu pasakyti“, – pasakojo po mėnesio pertraukos ant parketo vėl išbėgęs Renaldas Seibutis.

Kitą penktadienį „Žalgirio“ laukia išvyką į Madridą ir mūšis su Eurolygos čempionu „Real“ klubu, kurio garbę gina Jonas Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)