„Pavyko tai, kad laimėjome, ir tai, kad esame dar viena diena daugiau visi kartu. O tai, kas nepavyko – daugiau mažiau yra logiška: labai sunku įdiegti sistemą, kai neturi visos komandos. Bet situacija yra tokia, kokia yra.

Tik aš tikiuosi, kad su kiekviena diena mes perprasime, ko norime vienas iš kito ir viskas eis į gerąją pusę. Atsidavimas ir noras laimėti tikrai buvo, tačiau yra daug klaidų, bet nelabai galiu ant žaidėjų pykti, nes jos yra logiškos: nesusižaidimas, sistemos nesupratimas. Taip bus dar gana ilgai“, – po pirmos oficialios sezono pergalės mintimis dalijosi Šaras.

Treneris Alytuje ant parketo išleido abu vėliausiai po Europos čempionato prisijungusius žaidėjus – prancūzą Axelį Toupane'ą ir Edgarą Ulanovą. Pastarasis į starto penketą buvo mestas net ir nedalyvavęs nė vienoje bendroje komandos treniruotėje.

„Ketvirtadienį važiuojame į Londoną, o po kelionės jau prisijungs Micičius – bandysime jį integruoti, bet tuo pačiu metu stengsimės nedalinti taškų. Laukia daug darbo“, – su realybe susitaikė Šaras.

Jis taip pat pasidžiaugė puikiu pasirodymu sezoną pradėjusio Pauliaus Valinsko žaidimu ir 16 taškų pelniusiam gynėjui, jeigu ir toliau taip rungtyniaus, pažadėjo daugiau minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)