„Tik noriu visiems išaiškinti – aš esu lietuvis, – socialiniame tinkle „Twitter“ pirmadienio rytą parašė Mindaugas. – Esu įsitikinęs, kad NBA ir „Knicks“ šią klaidą ištaisys.“

„Žinoma, kad nėra malonu, bet tokių dalykų negali sukontroliuoti – bandysime tai ištaisyti. Įsivėlė klaida ir ji jau ne pirmą kartą, todėl atsakingi žmonės turėtų tuo susirūpinti“, – sugrįžęs iš Niujorko žurnalistams krimtosi jis.

Bet M. Kuzminsko bent kol kas nepažino ir Niujorko gatvėse sutikti žmonės.

„Mane tik sumaišė su kitu žaidėju, – juokėsi dvejų metų ir 6 mln. JAV dolerių vertės sutartį pasirašęs „Kuzia“. – Sako: tu tas! Jau galvojau sakys mano vardą, bet pasakė Zachas LaVine'as.“

DELFI primena, kad anksčiau su tokia pačia „problema“ ne vieną kartą buvo susidūręs ir Donatas Motiejūnas, bet klaidoms išlindus į viešumą, jos skubiai buvo ištaisytos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)