Komandas trečio kėlinio pabaigoje skyrė net 20 taškų (46:66), bet „Vytautas“ sugebėjo atsigauti ir beveik pavyti savo varžovus – 72:74. Visgi pergalės išplėšti jiems nepavyko.

„Gaila šitų rungtynių. Mes visą laiką tą patį darom – paleidžiam tas pradžias. Nežinau... nesusikaupę ar kažkas. Vienu metu, kai jau atsilošinėjome, irgi jau lyg ir viskas gerai, bet vėl pradėjom visi... porą perdavimų laisvam Gelo nepadavėme, tada Gelo atsivarė vienas. Nėra komandos“, – spaudos konferencijoje piktinosi „Vytauto“ treneris.

Komentuodamas galingą „Vytauto“ spurtą mačo pabaigoje V. Šeškus pažymėjo, kad jį inicijavo tie, kurie nepraleido treniruočių.

„Buvo tokia situacija nenormali, kad išvažiavo Ballai su tėvais (į Barseloną – Krepšinis.lt) ir nebuvo treniruotėse. Šiandien daviau Gelo 26 minutes žaisti (pelnė 14 taškų – Krepšinis.lt). Melo vakar temperatūros turėjo. Ir realiai nė vienoje treniruotėje nebuvo.

Vis tiek komanda yra komanda. Ji ruošėsi visą savaitę. Yra kaip yra, ką čia padarysi, žiūrėsime“, – mįslingai kalbėjo V. Šeškus.

Tiesa, strategas ginklų nesudėjo ir teigė, kad visos svarbiausios kovos – dar priešakyje.

„Reikia žaisti, kovoti. Matome, kad mes galime, bet sakau, per visą sezoną gal vienas rungtynes tik sužaidėme kaip komanda. Bandysim. Dabar yra Kėdainiai, „Lietkabelis“, reikia žaisti.

Rungtynės su „Nevėžiu“ bus labai svarbios ir, manau, nervingos. Nes ir jie žino tą dalyką. Bet čia – ne tragedija. Reikia imti visas rungtynes, kurios mūsų, ir viskas“, – apibendrino V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)