Tiesa, „Žalgiris“ šiuo metu nedemonstruoja stabilaus žaidimo. Kauniečių strategas Šarūnas Jasikevičius trečiadienį kalbėdamas su žurnalistais pažymėjo, kad CSKA yra rimčiausias priešininkas Eurolygos turnyre.

„Jie yra geriausia Eurolygos komanda, laukia labai didelis darbas. Niekas iš mūsų pergalės nesitiki, važiuojame be jokio spaudimo. Kaip visada, stengsimės, kad žaidėjai atiduotų maksimumą. CSKA yra nuostabi komanda su ryškiausiomis žvaigždėmis kiekvienoje pozicijoje, ypač gynėjų grandyje. Bus sunku, bet tai yra gera galimybė mums tobulėti. Stengsimės pateikti siurprizą“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

„Šiuo metu jie turi traumuotų aukštų žaidėjų. Mums, žinoma, nėra skirtumo prieš ką žaisti. Žinome savo stiprybes ir stengsimės žaisti per priekinę liniją. Stengsimės atakuoti greitai, o jei nepavyks, bandysime išnaudoti savo stipriąsias puses.

Negaliu pasakyti, ar mums bus lengviau dėl to, kad nesame favoritai. Aišku, tokias rungtynes žaisti žymiai lengviau. Niekas nesitiki pergalės iš mūsų, mes galime pateikti siurprizą. Spaudimo nėra.“, – prieš išvyką į Maskvą mintimis dalinosi Š. Jasikevičius.

Rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“ po traumos į aikštę grįžo Vytenis Lipkevičius. Puolėjas sako, kad jam kol kas sunku po ilgo laiko grįžti į įprastą ritmą. Žaidėjas taip pat pripažino, kad CSKA – viena stipriausių komandų Europoje.

„Nėra ką per daug analizuoti. Jie labai gera komanda. M. Teodisičius, N. De Colo – individualiai labai stiprūs žaidėjai, daug žaidžia du prieš du.
Asmeniškai man dar reikės laiko grįžti į savo sportinę formą. Nežaidžiau beveik pusę metų, jaučiuosi kaip kosmose. Vakar buvo prastos rungtynės, treneris tą akcentavo. Turime susikaupti ir ruoštis kitoms rungtynėms“, – žurnalistams kalbėjo V. Lipkevičius.

CSKA turi 8 pergales ir 4 pralaimėjimus bei F grupės turnyro lentelėje dalinasi 1-2 vietas su Vitorijos „Laboral Kutxa“ komanda. Tuo metu vos dvi pergales iškovojęs „Žalgiris“ yra paskutinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)