Senbuvis Kevinas Pangosas ir naujokas Vasilije Micičius suklydo po 4 kartus, tiek pat klaidų padarė kapitonas Paulius Jankūnas.

Dar po du kartus kamuolį pametė gynėjai Dee Bostas ir Paulius Valinskas.

„Jie visiškai nevaldė komandos. Mes padarėme 21 klaidą, iš jų 12 padarė įžaidėjai. Tai reiškia, kad mes aikštėje neturime galvos“, – neslėpdamas susirūpinimo kalbėjo „Žalgirio“ vairininkas.

Jis pasveikino Klaipėdą su pelnyta pergale ir teigė, kad neptūniečiai degė noru, o jo komandos akyse tos ugnelės pritrūko.

„Manau laimėjo ta komanda, kuri labiau norėjo laimėti. Mūsų laukia labai daug darbo, žaidėjams išaiškinant sistemą, jų vaidmenį komandoje ir taip toliau. Kad Klaipėda mus pranoksta noru – neatleistinas dalykas“, – akcentavo Š. Jasikevičius.

Per spaudos konferenciją žurnalistui ėmus kalbėti, kad pirmoji rungtynių pusė rezultato atžvilgiu atrodė lyg ir nebloga, Š. Jasikevičius nutraukė klausimą ir atrėžė: „Atsiprašau, kam ji atrodė nebloga? Ji buvo katastrofiška. Rezultatas man mažiausiai rūpi. Padaryta dešimt klaidų. Buvo fizinis „Neptūno“ dominavimas – tiesiog „Neptūnas“ mus apstumdė. Nesupratimas kur ir dėl ko einame link kamuolio. Kai kurie daykai dar yra pateisinami, tačiau mus apstumdė – štai kas yra blogiausia. Pasikartosiu: kažkiek yra logikos, kas įvyko, bet... tai, kad jie degė didesniu noru – neatleistina.“

Jis nekaltino žaidėjų tik dėl prasto pataikymo į krepšį – tritaškius kauniečiai metė 27 proc., dvitaškius – 34 proc. taiklumu.

„Taiklumas gali būti visoks, nes yra jie žmonės, tačiau reikia kovoti ir dibti gynyboje“, – sakė Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)