Jasikevičių šeimą sveikino elitiniai Europos treneriai – Eurolygos čempionu šiemet su Stambulo „Fenerbahce“ tapęs Željko Obradovičius bei Maskvos CSKA vairininkas Dimitris Itoudis.

Visi šie vyrai pažįstami dar nuo Atėnų „Panathinaikos“ laikų, kai Š. Jasikevičius rungtyniavo šiame klube, o Itoudis trenerių štabe talkino Ž. Obradovičiui.

Vestuvių šventės linksmybių akimirka pasidalino buvęs Š. Jasikevičiaus komandos draugas ir geras bičiulis Mike'as Batiste'as.

Š. Jasikevičius ir Anna Douka augina du vaikus – dukrelę Ailą ir sūnų Luką.

Tai jau antroji sportininko santuoka. 2006 metais jis buvo susituokęs su Linor Abargil, tačiau santuoka tetruko dvejus metus. Su devyneriais metais jaunesne ekonomiste iš Graikijos Anna Douka Š. Jasikevičius susipažino žaisdamas jos gimtinėje, 2009-aisiais. Vėliau toje pačioje šalyje, Santorinio saloje, pora susižadėjo.

Amerikoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Izraelyje, Graikijoje, Turkijoje žaidęs ir gyvenęs, krepšininko karjerą baigęs Šarūnas Jasikevičius su šeima šiuo metu gyvena Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)