22 metų 173 cm ūgio amerikietė iš karto tapo komandos lydere ir Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) vidutiniškai aikštelėje praleidžia po 35 minutes, įmeta po 17 taškų, atkovoja 4,5 kamuolio ir atlieka 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Interviu LMKL.lt D. Miller papasakojo, jog yra diplomuota kriminalistė, įvardijo savo idealus ir apibūdino save kaip asmenybę.

– Kokia esate kaip asmenybė?

– Esu stipri moteris, taip pat kovinga, užsispyrusi ir visada atsidavusi rungtynėms. Labiausiai patinka man, kad krepšinis suteikia galimybę keliauti po pasaulį, sutikti įvairius žmones, pažinti skirtingas kultūras.

– Kas yra jūsų idealas?

Kobe Bryantas yra mano mėgstamiausias žaidėjas. Žinau, kad jis baigs karjerą, todėl dabar seksiu Russellą Westbrooką. Jie labai panašūs ir pats Kobe interviu yra sakęs, jog Russellas jam labiausiai primena jį patį dėl atsidavimo žaidimui.

– Kur dažniausiai leidžiate laisvalaikį?

– Namuose (Juokiasi). Nėra labai daug laisvo laiko. Lietuva graži šalis, bet oras čia kitoks. Esu iš Kalifornijos, todėl ten dažnai laisvalaikį leisdavau paplūdimyje. Šiaip nemažai būnu su komandos draugėmis ar žaidėjais iš „Šiaulių“ vyrų komandos, kurie taip pat atvykę iš JAV.

– Kuo dar domitės be krepšinio?

– Esu diplomuota kriminalistė, todėl domiuosi viskuo, kas su tuo susiję. Noriu padėti žmonėms, dėl to ir pasirinkau tokią specialybę.

Išsamesnis pokalbis su D. Miller:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją