Vienas iš pavyzdžių – „airBaltic” pirmosios oficialios vyrų rinktinės treniruotės pradžioje apdovanojo punktualiausią žaidėją, pirmą žengusį ant parketo.

Juo tapo Renaldas Seibutis, kuriam toks apdovanojimas, skrydis verslo klase bet kuria pasirinkta kryptimi iš Vilniaus, buvo didžiulė staigmena: „Iš tolo pamatęs, kad būriuojasi žmonės, norėjau gręžtis atgal. Jau galvojau, kad kažkas bus. Na, nėra ką ir sakyti. Dėkingas. Einu pasigirsiu į rūbinę, nekantrauju.

Visada stengiuosi būti punktualus, jau nuo mažų dienų tai įaugę. Vaikystėje buvome baudžiami už tai, bėgdavome „aikšteles“, todėl stengiuosi nevėluoti”.

Papildomai „airBaltic” pasveikins vieną 2018-2019-ųjų metų Moksleivių krepšinio lygos nugalėtojų komandą ir kiekvienam komandos nariui įteiks po verslo klasės bilietą į bet kurį pasirinktą oro linijų skrydį iš Vilniaus.

„Lietuvos krepšinio federacija jau ir anksčiau, per EuroBasket 2011 Lietuvoje, yra dirbusi su „airBaltic”. Todėl labai džiaugiamės, kad oro linijos grįžta į mūsų rėmėjų šeimą. Ir LKF, ir „airBaltic” esame išsikėlę daug ateities strateginių tikslų.

Mūsų vienas pagrindinių – patekti į Pasaulio čempionatą. Dar kartą labai džiaugiuosi ir ta proga noriu palinkėti abipusės naudos ir, žinoma, sėkmės”, – kalbėjo Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, „airBaltic” Lietuvos pardavimų vadovui Jevgenijui Kozyrevui įteikęs simbolinius marškinėlius.

„Man kaip lietuviui labai malonu, kad „airBaltic” ir LKF suvienija jėgas ir atnaujina bendradarbiavimą. Džiaugiamės, kad mūsų oro linijos per LKF gali stiprinti savo pozicijas, kurti prasmingus ryšius su kitais vietos partneriais. LKF mūsų bendradarbiavimo metu turės galimybę naudotis reguliariais ir užsakomaisiais reisais. Linkiu sėkmės patekti į Pasaulio čempionatą. Mes už Lietuvą!”, – pasidžiaugė Jevgenijus Kozyrevas.

Jau net ketverius metus iš eilės OAG analitikai pripažįsta „airBaltic” pačiomis punktualiausiomis oro linijomis Pasaulyje. Visiems Lietuvos rinktinės sirgaliams naujasis LKF rėmėjas jau dabar paruošė specialią dovaną. Su kodu MESUZLIETUVA yra suteikiama nuolaida skrydžiams iš Vilniaus į Gdanską bei Budapeštą, kur Lietuvos rinktinė birželio 28 ir liepos 1 dienomis žais Pasaulio taurės atrankos rungtynes su Lenkijos ir Vengrijos rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)