Išvakarėse buvo po eilinio triuškinamo pralaimėjimo iš komandos buvo atleistas pusantrų metų „Žalgiriui“ vadovavęs Gintaras Krapikas.

Po pirmosios savo, kaip vyriausiojo trenerio, pergalės Š. Jasikevičius teigė, kad jam kol kas viskas yra nauja ir kad jis dar nespėjo susivokti situacijoje, į kurią pakliuvo.

„Labai malonu pradėti visą šitą dalyką su pergale. Iš kitos pusės reikia suprasti, kad esame tokioje situacijoje, kokioje esame. Bandysime gerinti žaidimą ir eisime į priekį. Po vakarykščių įvykių man dar viskas labai nauja“, – spaudos konferencijoje kalbėjo 39-erių kaunietis.

Paklaustas, kokios mintys buvo prieš rungtynes ir ar nebuvo jaudulio, Š. Jasikevičius atsakė, kad negalvojo, jog rungtynės susiklostys taip lengvai.

„Jaudulio nebuvo, galvoje pilna idėjų, tačiau nežinojau kaip jas visas įgyvendinti iš karto. Dabar turėsime laiko iki rungtynių su Madridu. Bandysiu jas įgyvendinti“, – sakė naujasis „Žalgirio“ treneris.

Tris kėlinius prieniškiai su „Žalgirio“ kovojo kaip lygūs su lygiais – persilaužimas įvyko ketvirtame kėlinyje, kurį kauniečiai pradėjo galingu spurtu 18:0 ir laimėjo 27:17.

„Prienai turi labai solidžią komandą, čia joks stebuklas. Mes penktadienį žaidėme rungtynes Bamberge, labai skaudžiai pralaimėjome, sugrįžome namo, beveik naktį nemiegojome, kelionės ir t.t. Čia aišku pasiaiškinimai, tačiau tai turi įtakos. Žaidėjų galvoje sumaištis, atleido trenerį, atėjo kitas. Reikia dabar stabilizuoti situaciją, išsimiegoti, rytoj ateiti ir dirbti“, – sakė Š. Jasikevičius.

Kaunietis neatskleidė, kokius pokyčius darys žaidime ir ar bus naujų trenerių jo štabe.

„Kokią strategiją turiu? Bandysiu išnaudoti savo krepšininkų stipriąsias puses. Kitokios strategijos ir negali būti. Dėl naujų trenerių spręsime arba rytoj arba poryt su klubu. Kol kas viskas šviežia ir nauja, idėjų yra, reikia laiko“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Š. Jasikevičius.

Prienų vyriausiasis trenerius Virginijus Šeškus po rungtynių apgailestavo, kad komandą užklupo traumos ir tai neleidžia demonstruoti norimo žaidimo.

„Džiaugiuosi vyrų kovingumu, galvojau bus liūdnesni reikalai. Turime daug traumuotų žaidėjų, todėl esu patenkintas savo vyrų kovingumu. Kiekviena komanda turi savo problemų – turime spręsti, tačiau kol kas traumos mums kiša koją“, – kalbėjo V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)