Po ypač sėkmingo pirmo kėlinio, kuriame Adas Juškevičius pataikė net 7 tritaškius iš 9-ių bandymų, „Lietkabelis“ pirmavo 31:13.

Tačiau nokdauną patyrę svečiai nepalūžo ir ėmė mažinti solidžią šeimininkų persvarą, kuri pirmame ketvirtyje vienu metu siekė net 24 taškus (30:6).

Ir „Budučnost“ atsitiesė bei trečiojo kėlinio pabaigoje pirmavo 4-iais taškais (63:59).

Lemiamu metu „Lietkabelis“ vėl perėmė iniciatyvą į savo rankas ir susigrąžino nedielę persvarą, kurią išsaugojo iki mačo pabaigos.

Vyriausiasis panevėžiečių treneris Artūras Štalbergas džiaugėsi laimėjimu, kuriam pamatus paklojo įspūdingas Ado Juškevičiaus pasirodymas pirmajame kėlinyje.

„Sveikinu miestą, sirgalius ir komandą su pergale. Šiandien sirgalių parama mums labai padėjo.

Labai gerai pradėjome mačą – agresyviai gynėmės, greitai bėgome į puolimą, o Juškevičius pataikė kelis įspūdingus tritaškius.

Vėliau mes sulėtinome žaidimą ir sustojome puolime. Per minutės pertraukėles ar didžiąją pertrauką ieškojau reikiamų žodžių, kaip prikelti komandą, jog vėl žaistume kaip pirmajame ketvirtyje.

Pavyko tai padaryti ir ketvirtajame kėlinyje vėl susigrąžinome savo energiją bei laimėjome mačą“, – sakė specialistas.

„Lietkabelis“ pirmąjį turnyro ratą baigė su 3 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais. Kitas mačas bus žaidžiamas kitą savaitę Jeruzalėje prieš „Hapoel“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)