Nesulaukęs LKL atstovo, kol jį pakvies į spaudos konferenciją, R. Kurtinaitis atėjo pats ir piktai paklausė: „Kada gi prasidės spaudos konferencija? Ar ilgai reikės laukti, ar mums jau važiuoti namo?“, – taip rėžė ir susierzinęs, kad yra labai mažai žurnalistų, išėjo iš spaudos konferencijos salės R. Kurtinaitis.

Jis suprato, kad tą akimirką daugelio žurnalistų dėmesio centre – žalgiriečių triumfo akimirkų fiksavimas.

Visgi po kelių minučių jis vėl pasirodė spaudos konferencijų salėje ir jau kalbėjo ramesniu tonu.

Anot jo, pralaimėjimo priežasčių toli ieškoti nereikia. Jis įvardijo, kad viena iš pagrindinių – tokių svarbių ir atsakingų rungtynių trūkumas, tad jo komandos žaidėjai tiesiog nesusitvarkė su įtampa.

„Priežastys – paprastos, mūsų komandoje trūksta žaidėjų, kurie turėtų tokių atsakingų mačų, kur kovojama dėl titulų, patirties. „Žalgiris“ žaidė čempioniškai – kaip tikra Eurolygos komanda. Šiandien jis parodė tikrą savo galią ir pelnytai laimėjo“, – teigė R. Kurtinaitis.

Žurnalistams pasiteiravus, ar labai atsiliepė tai, kad finale teko verstis be sirguliuojančio Traviso Petersono, R. Kurtinaitis atsakė: „Mums kiekviena netektis yra labai skausminga – šiandien mums trūko ir Petersono, ir Arno Butkevičiaus. Reikėtų pagalvoti apie papildymą, trūksta penkto numerio žaidėjo“, – garsiai svarstė R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)