Čempione tapusi komanda apdovanota ne aukso medaliais, bet ir 15,65 kg svorio 24 karatų auksu dengta taure bei 40 tūkst. eurų prizu.

„Sveikinu visus baltai žalius su šia pergale. Mums buvo klijuojama favoritų etiketė ir tai visada yra sunkiau. Džiaugiuosi, kad nuo trečio kėlinio suradome savo žaidėjus, kurie įvedė į žaidimą, o gynyba daugiau mažiau buvo teisinga visų varžybų metu.

Noriu pabrėžti Edgaro Ulanovo indėlį, jis išliko su šaltu protu. Jis tikrai nusipelnė geriausiojo žaidėjo titulo. Šiandien neparodėme tikrojo krepšinio, bet favorito etiketė buvo sunki. Antroje rungtynių pusėje pagaliau suradome šaltą protą puolime ir tas dar labiau paskatino mūsų gynybą, kuri ir taip buvo fantastinė“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Prakalbus apie komandos atmosferą Š. Jasikevičius emocingai atvėrė širdį.

„Žalgirio” atmosfera yra išskirtinė, net trenerių personalas, administracijos darbuotojai, vadovai, gavę geresnių pasiūlymų, niekur nenori važiuoti iš „Žalgirio“. Nėra didesnio kaifo, nei ateiti į „Žalgirio“ rūbinę. Mes nesame vieninteliai, bet garantuoju – vieni iš nedaugelio”, - akcentavo „Žalgirio” treneris.

Vicečempionui „Lietuvos rytui“ atiteko 25 tūkst. eurų piniginis prizas, bronzą iškovojusiai Panevėžio „Lietkabelio“ komandai – 15 tūkst. eurų, o ketvirtos vietos laimėtojai Alytaus „Dzūkijai“ – 10 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)