„Šią savaitę mokykloje atostogos – raštelio nešti nereikėjo“, – nusijuokė jaunasis žalgirietis, kuriam išvyka į Maskvą – pirmoji karjeroje.

Po 6 sekundžių praleistų akistatoje su Balgrado „Crvena Zvezda“, praėjusią savaitę 199 cm ūgio gynėjas gavo progą Eurolygoje pasireikšti kur kas daugiau. Ir ne prieš bet ką, o žaidžiant su Madrido „Real“ klubu.

Nebematęs galimybių laimėti prieš svečius iš Ispanijos Šarūnas Jasikevičius suteikė šansą tiek Gyčiui Masiuliui, tiek M. Arlauskui, kuriam teko gintis ir prieš metais vyresnį slovėnų vunderkindą Luką Dončičių.

Matęs, kaip Europos čempionas pelno rekordinius karjeroje 28 taškus, Martynas ir pats „atsidarė“ Eurolygoje – realizavo du baudų metimus.

„Padidėjo „Instagram“ tinkle sekėjų, bet dabar ne tai galvoje, – pabrėžė jaunuolis. – Draugai nekimba, tiesiog paprastai pasveikina ir palaiko.“

Ar dvikovoje su CSKA M. Arlauskas sulauks progos išbėgti ant parketo – nėra aišku. Visgi neeilinė galimybė vykti su „Žalgiriu“ į Maskvą atsivėrė paaiškėjus, kad vis dar žaisti negalės Dee Bostas.

Rungtynės Rusijos sostinėje penktadienį prasidės nuo 19 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)