„Labai apmaudu. Visi sunkiai pluša treniruotėse, o man tai tenka stebėti iš šalies. Bet iš kitos pusės: aš save ruošiu visam likusiam gyvenimui. Daktarai man labai padeda ir sako, kad mano situacija skiriasi nuo kitų traumų. Todėl aš turiu būti kantrus, sunkiai dirbti ir aš tikrai sugrįšiu“, – Hjustono klubo laidoje „One on One“ kalbėjo D. Motiejūnas.

Geriausią karjeros sezoną sužaidęs 213 cm aukštaūgis nugarą susižeidė treniruotės metu dar kovo pabaigoje. Mūsiškį apžiūrėję gydytojai nepaliko jokio pasirinkimo – nugarą reikėjo operuoti dėl užspausto nervo. D. Motiejūnui teko praleisti ne tik NBA atkrintamąsias varžybas, bet ir Europos krepšinio čempionatą, kuriame Lietuvos rinktinė iškovojo sidabro medalius.

„Rockets“ žygį NBA titulo link baigė Vakarų konferencijos finale, kuriame 1-4 neprilygo vėliau čempionais tapusiems Oklendo „Golden State Warrios“ krepšininkams.

„Pernai buvau svarbi komandos dalis, todėl žmonės manimi pasitiki. Turiu ir toliau sunkiai dirbti bei tobulėti, nes noriu įrodyti, kad šie metai bus mano metai“, – ryžtingai kalbėjo lietuvis.

D. Motiejūnas aktyviai leidžia laiką ir socialiniuose tinkluose, todėl turi nemažą gerbėjų ratą. Mūsiškį žmonės atpažįsta net ir einantį Hjustono gatvėmis bei dažnai pasiūlo pavėžėti.

Kaunietis taip pat pasidžiaugė klubą papildžiusiais naujokais, pareiškęs, kad sukūrus puikią komandinę dvasią „Rockets“ gali turėti išskirtinį sezoną.

Pirmąsias oficialias rungtynes Kevino McHale'o auklėtiniai Lietuvos laiku žais ankstų spalio 29 dienos rytą prieš Denverio „Nuggets“ ekipą.

Tiesa, šis sezonas visoms Vakarų konferencijos komandos bus neįtikėtinai sunkus. Šiemet jis laikoma net stipriausia visų laikų konferencija, kurioje dėl geriausių pozicijų ir net dėl vietos TOP-8 kovos bent 12 klubų.

„Atkrintamosios varžybos taps tikru karu. Pernai viską matėte patys – vos neiškritome antrame rate (Nuo „Clippers“ atsiliko 1-3, bet laimėjo 4-3, – Krepšinis.lt). Lyginant su praėjusiais metais, šiemet bus dar sunkiau – kiekvienos rungtynės bus labai svarbios“, – į sustiprėjusius varžovus su pagarba žvelgė D. Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)