J. Petkevičius į Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą iš Alytaus atvyko 2000 metais, o pagrindinėje ekipoje dirbo aštuonerius metus.

2008-aisiais jis dar kelis sezonus dirbo „Perle“, o vėliau pasuko į moterų krepšinį.

„Labai džiaugiuosi, jog sugrįšiu į klubą, su kuriuo iškovojome ne vieną pergalę bei trofėjų, - oficialiai klubo svetainei pasakojo Juozukas. - Ir vėl būsiu jaunų žmonių apsuptyje bei tikiuosi, kad sostinėje turėsime kovingą komandą.

Miestas privalo matyti, kad vyrai atiduoda visas jėgas ir siekia bendro tikslo kartu. Tokiu atveju, sirgaliai mažiau pyks netgi jeigu nepasiseka. Juk būna visko, o svarbiausia yra kautis iš paskutiniųjų. Labai didelis pliusas, jog komandai vadovaus man puikiai pažįstamas Rimas Kurtinaitis, kuris tikrai sugeba išsireikalauti to, ko nori iš savo žaidėjų“.

Kovo mėnesį legendinis Lietuvos rinktinės masažuotojas pradėjo dirbti viename sporto ir sveikatingumo centre, tačiau negalėjo atmesti sentimentus keliančio „Lietuvos ryto“ pasiūlymo.

„Norėčiau labai atsiprašyti sporto ir sveikatingumo centro vadovų, kurie mane taip šiltai priėmė, tačiau „Lietuvos ryto“ kvietimas man buvo labai malonus ir netikėtas. Kiti galbūt atsisakytų, tačiau aš privalėjau pasinaudoti tokia proga“, - sakė J. Petkevičius.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)