Reguliaruįj sezoną žalgiriečiai pradės C grupėje, kurioje kovos su „FC Barcelona“, Atėnų „Panathinaikos“, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, Izmiro „Karsiyaka“ ir Zielona Guros „Stelmet“ komandomis.

Būtent su pastarąja ir bus žaidžiama atidarymo rungtynėse. Jos vyks Lenkijoje spalio 16 dieną (penktadienį) nuo 20 val. Iki starto likus lygiai dviems savaitėms Eurolygos TV pateikia interviu su M. Pociumi.

Prieš naujojo sezono startą G. Krapiką kalbino Eurolygos TV.

– Kokie komandos tikslai šiame sezone?

– Klubo vadovai tarpsezonyje atliko puikų darbą, todėl ant popieriaus turime tikrai stiprią sudėtį. Bet dabar svarbiausia, kad vyrukai taptų komanda, kovojančią dėl vieno tikslo. Manau, kad galime tikėtis tikrai gero Eurolygos sezono.

– Kuo svarbūs Mantas Kalnietis ir Renaldas Seibutis?

– Mums pasisekė, kad galėjome pasirašyti sutartis su dviem nacionalinės komandos žaidėjas. Matyti, kad šie žaidėjai rungtyniauja su „Žalgirio“ marškinėliais – didelė pergalė ne tik klubui, bet ir sirgaliams.

– Koks vaidmuo numatytas Brockui Motumui ir Olivier Hanlanui?

– Mums svarbiau ne tai, kaip jie atrodo aikštelėje, o kaip jie atrodo komandoje. Eurolygoje būtina turėti stiprią komandinę dvasią, todėl mes kitapus Atlanto ieškome žaidėjų, kurie sugeba pritapti ir komandą paversti kaip vienas kumštis. Tik tada galime tikėtis gero rezultato.

– Kokių akistatų tikitės su „Barcelona“ ir „Panathinaikos“?

– „Panathinaikos“ – nauja komanda su nauju treneriu ir garsiomis pavardėmis, kelianti aukštus tikslus šiam sezonui. „Barcelona“ tradiciškai labai stipri ekipa, todėl mums bus labai sunku kovojant dėl aukščiausių vietų grupėje

– Ar tikitės patekti į atkrintamąsias varžybas?

– Pirmiausias norime žengti pirmą žingsnį – pasiekti TOP-16 etapą, o tik tuomet galėsime išsikelti sau antrąjį tikslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)